Pavăl Holding îl recrutează şi pe Marian Roman odată cu preluarea birourilor de la CA Immo

Autor: Bogdan Alecu 28.11.2022

♦ Marian Roman, unul dintre cei mai experimentaţi şi discreţi executivi de pe piaţa de office, a lucrat pentru Europolis România, în perioada 2007-2011 şi pentru CA Immo între 2011 şi 2022.

avăl Holding Properties, vehiculul de investiţii imobiliare deţinut de familia Pavăl, îşi consolidează echipa de management prin recrutarea lui Marian Roman la conducerea noii divizii Europolis Office. Aceasta include portofoliul format din cele şapte clădiri cumpărate de la CA Immo care practic rămân „separate“ în interiorul Pavăl Holding de celelalte proiecte achiziţionate până acum.

Marian Roman a lucrat pentru Europolis România, în perioada 2007-2011 şi pentru CA Immo între 2011 şi 2022 - în 2011 Europolis fiind cumpărat de CA Immo. El este unul dintre cei mai experimentaţi şi discreţi executivi de pe piaţa locală de office. CA Immo a cumpărat iniţial un portofoliu mai redus iar ulterior sub conducerea lui Marian Roman a investit 75 mil. euro în construcţia Orhideea Towers şi 53 mil. euro în achiziţia birourilor Campus 6.1 tot în zona de Centru-Vest. De asemenea, în mandatul lui a prelungit contracte-record precum cel cu Orange în Europe House

Portofoliul preluat de Pavăl Holding Properties totalizează o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 165.000 mp şi este considerat cel mai amplu şi mai longeviv portofoliu din piaţa de birouri din România. Cele şapte proiecte de birouri, Bucharest Business Park, Campus 6.1, Europe House, Opera Center 1 şi 2, Orhideea Towers şi River Place, sunt amplasate strategic în imediata apropiere a principalelor staţii de metrou şi a celor mai mari universităţi din Bucureşti.