(P) Pune sănătatea angajaţilor tăi pe primul loc!

Autor: Publicitate 28.11.2022

Lansarea unei afaceri înseamnă investiţii de resurse, dar mai ales provocări. Înseamnă energie, timp şi pasiune dar şi o echipă dedicată care să pună totul în funcţiune. Iar gândul că un eveniment medical neprevăzut ar putea să o dezechilibreze, este greu de imaginat.

De aceea, o asigurare privată de sănătate special construită pentru companiile mici şi mijlocii este plasa de siguranţă pentru situaţii medicale neprevăzute. Practic, le oferă angajaţilor, fie că sunt 50 sau 500, acces în orice clinică şi spital privat de top din România, pentru a se reface şi a reveni rapid la locul de muncă. Pentru că în cazul companiilor mici şi mijlocii, ca şi în cazul unei familii, absenţa unei persoane este resimţită mai puternic decât prezenţa acesteia, iar întreaga activitate a echipei poate fi afectată.

În plus, angajaţii se simt apreciaţi când realizează că există o preocupare pentru sănătatea şi starea lor de bine din partea organizaţiei, determinându-i să fie mai loiali, mai implicaţi şi mai liniştiţi că pot acoperi nevoile medicale atât pentru ei, cât şi pentru cei dragi. Asta pentru că au posibilitatea de a adăuga în poliţa de asigurare chiar şi dependenţii.

Pachetele de asigurare construite simplu şi uşor de înteles şi care susţin prevenţia şi accesul imediat la un medic de la primul simptom, accesul facil la servicii complexe de diagnostic sau tratament, inclusiv spitalizări şi tratamente pentru boli grave sau oncologice, transformă asigurările de sănătate în opţiunea preferată pentru beneficiile extrasalariale dorite de angajaţi în 2022.

SIGNAL IDUNA, numărul unu în asigurări de sănătate, cu o expertiză de peste 14 ani pe piaţa locală, înregistrează, an de an, o rată de reînnoire de peste 90%, ceea ce dovedeşte că rămâne opţiunea numărul unu în materie asigurări de sănătate pentru cele mai multe dintre companii.  

Asigurarea care vine în sprijin chiar de la primul simptom al unei boli

“Pe lângă companiile mari pe care le avem de peste 10 ani în portofoliu, am observat că există o creştere a cererii asigurărilor de sănătate în rândul companiilor mijlocii şi mici, încă din 2019. Acestea sunt mai ales adăugate în paleta de beneficii extrasalariale, pentru că sunt construite astfel încât să acopere aproape orice serviciu medical din România. Astfel, este evitată apariţia îmbolnăvirii, a bolilor grave care se traduc prin absenteism, iar pentru angajator, în lipsă de resurse. Prin asigurările de sănătate SIGNAL IDUNA, angajaţii au acces la orice furnizor medical, fără să aibă o perioadă de aşteptare. În plus, au acces la orice medic, indiferent de gradul de specializare, dar şi în orice clinică sau spital privat din România”, a declarat Denisa Dinu, Expert Consultant Corporate Healthcare, SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.

Asigurările de sănătate au costuri accesibile şi avantaje fiscale

Asigurarea de sănătate Signal Enterprise are costuri accesibile pentru orice organizaţie, indiferent de dimensiunea acesteia şi de domeniul de activitate. Este un produs modular, atunci când vorbim de companii cu peste 11 angajaţi. Cu toate acestea, chiar şi în cazul companiilor cu 5-10 de angajaţi, acestea îşi pot configura, în funcţie de nevoi, propriile acoperiri, prin alegerea unor module predefinite. Gama de alternative este extrem de variată şi include un plan de bază cu primă unică şi planuri suplimentare ce pot fi adăugate independent acestuia. Planurile pot fi selectate simplu şi rapid, prin alegerea unor module predefinite, fără să fie nevoie de analize de risc ale grupurilor incluse în asigurarea medicală.

În plus, angajatorul beneficiază de avantaje fiscale în limita a 400 de Euro pe an pentru fiecare angajat. Astfel, prima de asigurare poate fi parţial sau integral deductibilă de la plata impozitelor şi contribuţiilor sociale.

Asigurarea de sănătate SIGNAL IDUNA oferă acces la orice unitate medicală din România şi la clinici şi spitale de top din Uniunea Europeană şi Turcia.

Asiguratul are posibilitatea să aleagă singur unitatea medicală în care doreşte să meargă, fie că este clinică, spital sau laborator medical. Acesta poate să opteze pentru orice medic, indiferent de gradul de specializare al acestuia, fără să aibă o perioadă de aşteptare între programare şi accesarea serviciului medical. Accesul este aşadar rapid, simplu şi facil, fie că este în scop preventiv sau pentru consultaţii, tratamente ori intervenţii chirurgicale.

Totodată, asiguraţii au la dispoziţie trei metode de accesare: decontare directă, la oricare dintre cei 1.300 de furnizori medicali din reţeaua Mediqa Net şi rambursare la orice furnizor medical din România, Uniunea Europeană şi Turcia. De asemenea, pot folosi instrumentul de plată inovator - cardul preplătit Easy Pay, care permite plata serviciilor medicale utilizând suma transferată în avans de asigurător. Acesta poate fi adăugat, doar în câţiva paşi, în Google Pay şi Apple Pay, pentru ca plata să se poată realiza direct cu telefonul mobil, în cazul în care asiguratul nu are la îndemână cardul fizic. Asiguratul beneficiază de plăţi rapide şi securizate pentru serviciile medicale necesare în orice clinică, spital sau laborator medical din România.

Signal Enterprise, asigurarea de sănătate cu beneficii multiple

SIGNAL IDUNA susţine companiile mici şi mijlocii în reducerea riscurilor privind sănătatea angajaţilor prin asigurarea de sănătate Signal Enterprise. Acestea acoperă servicii de ambulatoriu, indemnizaţie de spitalizare, afecţiuni oncologice şi 31 de boli grave. Printre modulele suplimentare ce pot fi adăugate, se numără controlul preventiv, monitorizarea de sarcină şi recuperarea medicală.

SIGNAL IDUNA vine în sprijinul persoanei asigurate şi a familiei acesteia şi prin preluarea costurilor tratamentului şi a procedurilor, dispozitivelor medicale din momentul în care persoana asigurată este diagnosticată cu cancer, prin asigurarea de sănătate Vital Care. În plus, îi este alături cu acoperirile pentru procedurile, dispozitivele medicale folosite în timpul intervenţiei chirurgicale, şedinţe de consiliere psihologică şi de nutriţie şi multe alte acoperiri precum perucă sau proteze, în cazul în care sunt necesare.

Deseori, costurile cu serviciile medicale necesare în cazul unor afecţiuni severe sunt un factor care destabilizează, iar impactul emoţional este unul major pentru toată familia. De aceea, un angajator poate alege pentru echipa sa asigurarea privată de sănătate Critical Care, cu acoperire pentru 31 de boli grave, sub formă de indemnizaţie pe care o primeşte persoana diagnosticată.

Numeroase companii din România au ales asigurarea de sănătate SIGNAL IDUNA

Autoritatea Nationala de Reglementare în domeniul Energiei a ales asigurarea de sănătate SIGNAL IDUNA pentru angajaţii săi.

Având permanent în centrul atenţiei sănătatea echipei sale, ANRE a contractat prin SEAP, în urma unei licitaţii, din luna septembrie 2022, asigurări de sănătate cu acoperiri complexe, care oferă angajaţilor şi posibilitate de a include în asigurare dependenţii: soţ, soţie şi copii. Astfel, grija pentru sănătate este extinsă şi asupra celor dragi.

Planul de asigurare oferă acoperire pentru prevenţie, astfel încât fiecare membru al echipei să poată accesa serviciile medicale imediat cum a simţit un disconfort medical şi să prevină diagnostice mai grave, unele poate ireversibile, precum şi spitalizare.

De asemenea, asigurarea SIGNAL IDUNA contractată de ANRE oferă acoperire şi pentru tratamente în ambulatoriu sau boli grave şi multe altele. Echipa are la dispoziţie serviciul de telemedicină oferit de SIGNAL IDUNA, cu acces la numeroase specialităţi medicale, pentru situaţii neprevăzute. Avantajul acestui serviciu este faptul că poate fi accesat de oriunde s-ar afla, chiar din confortul casei, doar având la îndemână un calculator sau telefonul mobil şi o conexiune bună la Internet. 

Pentru un mediu de lucru care pune accent pe sănătatea angajaţilor, Autoritatea Aeronautică Civilă Română a contractat prin SEAP, începând cu anul 2018, asigurări de sănătate pentru personalul aeronautic civil navigant profesionist şi tehnic nenavigant de la SIGNAL IDUNA.

Echipa beneficiază de servicii medicale în orice clinică sau spital privat din România, dar şi în unităţi de top din Turcia sau Uniunea Europeană.

Contractarea unei astfel de asigurări vine în contextul în care Autoritatea Aeronautică Civilă Română pune un accent puternic pe prevenirea îmbolnăvirilor în rândul angajaţilor, pe sănătatea acestora, asigurarea SIGNAL IDUNA oferind angajaţilor inclusiv acces la servicii de prevenţie.

Pentru accesarea serviciilor medicale, au la dispoziţie inclusiv cardul preplătit Easy Pay, pe care SIGNAL IDUNA încarcă în avans suma de bani necesară serviciilor medicale, astfel încât personalul să se poată trata în orice clinică şi spital din România. Prin complexitatea planului selectat, este redusă presiunea financiară atât asupra angajaţilor cât şi a familiei acestora, în cazul în care apare un eveniment medical neprevăzut.

Suport permanent în accesarea asigurării de sănătate SIGNAL IDUNA

Accesare a serviciilor medicale este simplă şi mai ales rapidă. Pentru programare, asiguraţii pot apela oricând în Call Center SIGNAL IDUNA, disponibil 24/7. Şi pentru că timpul este resursa cea mai importantă a tuturor şi este mereu nevoie de rapiditate şi uşurinţă în accesarea serviciilor medicale, au la dispoziţie aplicaţia Signal Care Assistant, disponibilă atât pentru mobil, cât şi pentru web, gratuit, prin Google Play şi App Store. Prin intermediul acesteia îşi pot administra asigurarea, se pot programa, pot solicita rambursare sau plata în avans prin cardul Easy Pay.

Solicită o ofertă personalizată, iar un consultant SIGNAL IDUNA te va ajuta să iei cea mai bună decizie pentru compania şi echipa ta, astfel încât să fiţi mereu protejaţi.