Cosmin Moldovan, Carmangeria Moldovan: Oamenii sunt mai atenţi la ceea ce cumpără, cumpără mai puţin şi se uită la produse foarte ieftine

Autor: Ramona Cornea 03.12.2022

„Consumatorul este destul de precaut în a cumpăra, se duce pe porţii mici, pe produse mai ieftine. Există o stagnare a creşterii preţurilor pentru că, efectiv, consumatorul nu mai poate să cumpere. Indiferent de cât dorim să creştem preţurile materiilor prime, la carnea de porc, nu se mai poate. Consumatorul nu mai poate plăti.”

Românii sunt mai atenţi la ce cumpără în această perioadă, cumpără mai puţin şi se uită la produse foarte ieftine, afirmă Cosmin Moldovan, direc­torul general companiei Cosm Fan, ce operează brandul Moldovan-Car­mangeria Sânnicoară din judeţul Cluj.

„Consumatorul este destul de precaut în a cumpăra, se duce pe porţii mici, pe produse mai ieftine. Oamenii sunt mai atenţi la ceea ce cumpără, cumpără mai puţin şi se uită la produse foarte ieftine. (...) Într-adevăr, există o stagnare a creşterii preţurilor pentru că, efectiv, consumatorul nu mai poate să cumpere. Şi atunci indiferent de cât dorim să creştem preţurile materiilor prime, la carnea de porc, nu se mai poate. Consumatorul nu mai poate plăti. În ultima lună de zile este cam liniar preţul cărnii de porc”, a declarat Cosmin Moldovan în cadrul videoconferinţei ZF & BRD – Cum ne pregătim pentru 2023?.