Polonezii de la SMYK All for Kids inaugurează pe 1 decembrie un magazin pentru copii în Roman, a patra deschidere din acest an, şi anunţă 5 noi magazine în 2023

Autor: Roxana Rosu 29.11.2022

Grupul polonez SMYK All for Kids, specializat în vânzarea de produse pentru copii, deschide pe 1 decembrie primul magazin din Roman, extinzându-şi astfel reţeaua naţională la 27 de magazine.

Noua unitate, situată în incinta Roman Value Centre, are o suprafaţă de 350 de metri pătraţi şi este al patrulea magazin  deschis în acest an.

„Ne bucurăm să ne extindem în zona Moldovei cu acest nou magazin. Magazinul din Roman este al doilea din această regiune a ţării, dar şi din judeţul Neamţ, după cel deschis la Piatra Neamţ  în octombrie 2019. Această nouă unitate oferă comunităţii  din Roman şase locuri de muncă şi o gamă foarte generoasă de articole pentru copii la un preţ accesibil,”, a declarat Sorin Stancu, managerul general SMYK All for Kids România.

SMYK All for Kids şi-a extins reţeaua cu 4 unităţi în 2022, iar  pentru anul următor are în plan alte noi 5 magazine, ajungând astfel la un total de 32 magazine la nivel naţional.