Antreprenori locali. Chairry Design, un furnizor de mobilier pentru spitale, ţinteşte afaceri de 3 mil. euro în 2023, plus 66%

Autor: Mădălina Dediu Panaete 01.12.2022

Chairry Design & Furniture, un furnizor de mobilier pentru clinici şi spitale, dar şi pentru HoReCa şi şcoli, estimează pentru acest an un rulaj de 1,8 milioane de euro, după o creştere de 500% a livrărilor pe segmentul medical. Acest segment reprezintă 15% din totalul livrărilor.

„Focusul companiei pentru anul 2023 va fi atât pe segmentul educaţional, cât si pe cel medical, estimând o cifră de afaceri de 3 milioane de euro“, a spus Raluca Dorobanţu, CEO, Chairry Design & Furniture. Ea este şi asociat în cadrul companiei Elysee Impex, care operează businessul Chairry Design & Furniture, având 10% din părţile sociale, conform confidas.ro. Acţionar majoritar este Wael al Ajami, potrivit aceleiaşi surse. Anul acesta, Chairry a furnizat peste 500 piese de mobilier pentru clinici şi spitale. Produsele cele mai cerute au fost scaunele pentru birou, tabureţii şi canapelele.