Videoconferinţa ZF & BRD – Cum ne pregătim pentru 2023? Feliciu Paraschiv, proprietar, Paco Supermarket: În ultima perioadă am observat creşteri foarte mari de preţuri. În fiecare lună furnizorii ne notifică cu privire la creşteri de preţuri

Autor: Ramona Cornea 01.12.2022

„Înainte dacă preţurile creşteau o dată la şase luni sau la un an, acum ele cresc aproape lunar, a devenit o obişnuinţă. Sunt şi anumite creşteri de preţuri care nu sunt întru totul justificate. Noi am descoperit că unele creşteri de preţuri sunt datorate unei protecţii pe care companiile şi-o fac pentru viitor.”

Feliciu Paraschiv, proprietarul lan­ţului de magazine Paco Super­mar­ket, unul dintre cei mai puternici retai­leri independenţi din perspectiva ci­frei de afaceri anuale, afirmă că în ultima perioadă a observat creşteri foarte mari de preţuri din partea furni­zorilor săi şi că unele dintre aceste creşteri de preţuri nu sunt justificate.

„În ultima perioadă am observat creşteri foarte mari de preţuri. În fiecare lună furnizorii ne notifică cu privire la creşteri de preţuri. Înainte dacă preţurile creşteau o dată la şase luni sau la un an, acum ele cresc aproape lunar, a devenit o obişnuinţă. Sunt şi anumite creşteri de preţuri care nu sunt întru totul justificate. Noi am descoperit că unele creşteri de preţuri sunt datorate unei protecţii pe care companiile şi-o fac pentru viitor pentru că nu ştiu ce se va întâmpla în 2023. Ei vor să se protejeze cumva”, a declarat Feliciu Paraschiv în cadrul videoconferinţei ZF & BRD – Cum ne pregătim pentru 2023?