Alejandro Solano, CEO al Hercesa, proprietarul Hotelului Cişmigiu: România este a doua cea mai importantă piaţă pentru Hercesa. Ne concentrăm pe zona rezidenţială, unde am livrat peste 900 de case

Autor: Miruna Diaconu 02.12.2022

♦ Hotelul Cişmigiu este controlat de spaniolii de la Hercesa, care au cumpărat clădirea în 2004 şi au transformat-o într-un hotel de patru stele în centrul Capitalei, în urma unei investiţii de 15 milioane de euro.

Alejandro Solano, CEO al Hercesa, proprietarul Hotelului Cişmigiu, spune că România repre­zintă a doua cea mai importantă piaţă pentru grupul spaniol, însă pe viitor nu au de gând să mai investească în zona hotelieră, ci vor să se concentreze pe construcţiile rezidenţiale.

„Este o piaţă în care suntem de mai bine de 18 ani şi cu care avem un angajament pe termen lung. Am livrat peste 900 de case şi avem o prognoză de a livra încă 130 de case în anul 2023. Momentan nu căutăm să investim în alte hoteluri. Ne simţim foarte confortabil cu investiţia noastră în Hotelul Cişmigiu, dar accentul nostru a fost întotdeauna pe dezvoltarea proiectelor rezidenţiale. Până în anul 2023, sperăm să începem construcţia proiectului nostru Stellaris Residencias“, spune pentru ZF Alejandro Solano.