Business sportiv. Sportul în business. Daniel Ben Yehuda, CEO al hotelului de cinci stele Sheraton Bucureşti, aleargă de trei ori pe săptămână, activitate pe care o practică de mai bine de 10 ani

Autor: Mirabela Tiron 02.12.2022

Sportul reprezintă pentru Daniel Ben Yehuda o modalitate de-a se relaxa şi a se menţine sănătos, alergatul face parte de ani buni din rutina lui săptămânală. El aleargă de trei ori pe săptămână, timp de 40 de minute.

Daniel Ben Yehuda, CEO al hotelului de cinci stele Sheraton Bucureşti, merge la alergat de trei ori pe săptămână, fiind conştient de beneficiile pe care le poate avea sportul asupra sănătăţii.

 „Alerg de mai bine de 10 ani, de trei ori pe săptămână câte 6 km. Cred că unul din cele mai importante beneficii pentru sănătatea noastră este anduranţa cardio, iar prin alergare sau orice alt sport creştem această anduranţă. Un corp sănătos înseamnă o minte sănătoasă“.

Daniel Ben Yehuda conduce hotelul de cinci stele Sheraton din Bucureşti şi complexul hotelier Parc Hotels, ce include unităţile de patru stele Ramada Parc şi Ramada Plaza din nordul Capitalei. Hotelul de cinci stele Sheraton Bucureşti are 270 de camere şi operează 11 săli de conferinţă. Sheraton (fostul Howard Johnson) este un brand al lanţului internaţional Marriott.