Un salariu pe zi. Un inginer de service câştigă între 900 şi 1.500 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 05.12.2022

Un angajat pe poziţia de inginer de service are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Numiţi uneori ingineri de mentenanţă, inginerii de service repară şi întreţin echipamente, maşini şi alte produse.

„Ingineria se numără printre cele mai dinamice domenii de pe BestJobs, atât din punctul de vedere al ofertei, cât şi al cererii. Este o specializare foarte apreciată, iar un inginer service poate obţine între 900 şi 1.500 de euro, de exemplu. În plus, un angajat pe un astfel de rol mai beneficiază şi de tichete de masă, prime de sărbători, maşină de serviciu şi decontare transport, dar şi traininguri de specializare, în unele cazuri. Cele mai multe oferte vin din Ilfov şi Bucureşti, dar şi din Cluj şi Craiova”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, maşină de serviciu, decontare transport, traininguri de specializare.

În prezent, 646 posturi vacante pentru poziţia de inginer service sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. 


 

Ana Vişian,  marketing manager, BestJobs: În plus, un angajat pe un astfel de rol mai beneficiază şi de tichete de masă, prime de sărbători, maşină de serviciu şi decontare transport, dar şi traininguri de specializare, în unele cazuri.