Urmăriţi miercuri, 7 decembrie, de la ora 14,30, la Black Sea ClimAccelerator Demo Day 2022, pitch-urile start-up-urilor care construiesc fundaţia pentru un viitor mai sustenabil şi mai verde

Autor: Alexandra Cepăreanu 05.12.2022

Black Sea ClimAccelerator, cel mai complex accelerator dedicat afacerilor verzi din România şi Bulgaria, organizează evenimentul hibrid Demo Day 2022, pe 7 decembrie, în cadrul căruia vrea să sărbătorească şi să aducă în faţa publicului pe fondatorii start-up-urilor locale care construiesc fundaţia pentru un viitor mai bun şi mai sustenabil pentru generaţiile următoare.

În cadrul evenimentului, care marchează sfârşitul ediţiei din 2022 a Black Sea ClimAccelerator, program organizat de Impact Hub Bucharest, invitaţii şi participanţii vor putea urmări pitch-urile startup-urilor selectate în etapele 2 şi 3 ale programului din acest an şi o prezentare generală a programului Black Sea ClimAccelerator 2022.

Cum pot susţine marile companii şi multinaţionalele din România ecosistemul verde local? Care sunt planurile reprezentanţilor şi antreprenorilor care reprezintă ecosistemul local sustenabil pentru anul 2023? Cum poate creşte accelerat ecosistemul local verde şi cum pot fi susţinut start-up-urile sustenabile să se dezvolte mai rapid la nivel internaţional? Acestea sunt doar câteva întrebări la care speakerii prezenţi în cadrul evenimentului vor răspunde.

Printre speakerii care se vor afla în cadrul evenimentului de miercuri, 7 decembrie, de la ora 14,30, la Black Sea ClimAccelerator Demo Day 2022, se numără Raluca Nicolescu, SME Director în cadrul Raiffeisen Bank, Ionuţ-Cristian Ciubotaru, Vice President Business Development, Gas & Power Division OMV Petrom şi Daniel Matei, Business Development Manager în cadrul Impact Hub Bucharest.

Programul Black Sea ClimAccelerator oferă sprijin pentru accelerarea soluţiilor din trei stadii diferite de dezvoltare, acces la know-how, o reţea de consultanţi, mentori şi investitori şi o finanţare totală de 300.000 de euro – care să susţină ideile inovatoare care contribuie la atingerea obiectivului de neutralitate climatică în Europa. Black Sea ClimAccelerator face parte dintr-un ecosistem de şapte consorţii din peste 30 de ţări din Europa, Africa, Orientul Mijlociu şi America de Sud.

Evenimentul Black Sea ClimAccelerator Demo Day 2022 este organizat cu sprijinul EIT Climate-KIC de Impact Hub Bucharest, Raiffeisen Bank România şi OMV Petrom, Microsoft, GRF+ şi Ziarul Financiar, alături de Innovation Starter în Bulgaria.