Deloitte Best Managed Companies 2022. Lidas, producător de pâine din Tulcea, şi-a dublat numărul de angajaţi după derularea investiţiei în a doua fabrică

Autor: Răzvan Botea 06.12.2022

Lidas din Tulcea, jucător din piaţa de panificaţie, a demarat la începutul acestui an  o investiţie într-o fabrică de panificaţie în Tulcea, în valoare de 46 mil. euro, şi a anunţat că angajează 200 de persoane. Potrivit celor mai recente informaţii furnizate de companie, numărul de angajaţi a crescut de la mai puţin de 200 la finalul lui 2021 la 380 în noiembrie 2022.

Compania, deţinută de antre­prenoarea Elena Anastase, a primit recent certificarea Best Managed Companies din partea Deloitte pentru mana­gement, în urma mai multor şedinţe de consultanţă şi workshopuri cu consultanţii de la Deloitte şi Banca Transilvania. „În urmă cu patru ani compania a început un amplu proces de transformare organizaţională, dintr-o companie care era condusă pur antreprenorial românesc, într-o companie condusă pe procese şi indicatori“, a spus Liviu Şotre, CEO-ul Lidas, la Gala Deloitte Best Managed Companies.