UniCredit Bank urcă dobânzile la depozite pentru persoane fizice, liber-profesionişti, PFA şi firme cu afaceri sub 1 mil. euro la maxim 8% pe an la depozitele în lei cu scadenţa pe 1 an

Autor: Roxana Rosu 06.12.2022

UniCredit Bank majorează dobânzile la depozite pentru persoane fizice, liber-profesionişti, Persoane Fizice Autorizate (PFA) şi companii cu cifra de afaceri sub 1 mil. euro, la un maxim de 8% pe an pentru depozitele în lei constituite pe 1 an. 

Concret, în cazul persoanelor fizice, la depozitele la termen constituite prin Mobile şi Online Banking pentru depozitele în lei dobânzile urcă la 8% pe an pentru depozitele la termen pe 12 luni, 7,5% pe an pentru depozitele la termen pe 6 luni şi 7% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.

În situaţia depozitelor la termen constituite în sucursală şi prin canalele electronice de clienţii liber profesionişti, PFA şi firme cu cifra de afaceri sub 1 mil. euro pentru depozitele în lei cu sau fără prelungire automată, constituite pentru 12 luni, dobânda este de 8% pe an, pentru termen de 6 luni - de 7,5% pe an, iar pentru termen de 3 luni - de 7% pe an, suma minimă pentru constituirea unui depozit fiind de 10.000 de lei.