(P) Cum reduci consumul de curent electric în mediul casnic cu Nita Smart Home

Autor: Publicitate 06.12.2022

Consumul electric şi valoarea crescândă a facturilor la electricitate determină pe fiecare dintre noi să aducă modificări masive în mediul casnic, astfel încât să reducă atât consumul, cât şi costurile. Există o serie de facilităţi pe care marii producători în domeniu o pun la dispoziţia clienţilor, printre acestea putând fi amintite iluminatul inteligent şi staţiile de încărcare pentru maşinile electrice. Adoptând oricare dintre acestea sau optând pentru amândouă, procurând doar produse de înaltă calitate şi acreditate, îţi asiguri şansa unui consum electric moderat şi sigur.

Avantajele iluminatului inteligent

Iluminatul inteligent propus de marele producător Nita, vine ca o alternativă foarte avantajoasă la iluminatul clasic adoptat anterior pentru a-ţi asigura lumina necesară în interior. Oferta generoasă de becuri inteligente pusă la dispoziţie, îţi oferă şansa de a-ţi ilumina interiorul casnic la intensitatea dorită şi în tonalităţile coloristice preferate, într-un mod rapid şi foarte comod, totul datorită evoluţiei tehnologice care se produce pe toate palierele. Becurile tip LED-light emitting diode îţi oferă posibilitatea de a-ţi  instala în propria casă iluminatul inteligent, împletirea echilibrată dintre lumina perfectă şi accesul la beneficiile tehnologiei. Astfel, procurându-ţi becuri inteligente şi alegând să schimbi tot sistemul de iluminat, vei avea acces rapid la toate funcţiile disponibile ale produsului, iar în timp te vei bucura de costuri reduse la facturile de electricitate.

Ce înseamnă iluminat inteligent

Atunci când vrei să te bucuri de avantajele iluminatului inteligent, Nita îţi vine în întâmpinare cu o gamă foarte variată de becuri inteligente. Înlocuirea sistemului clasic de iluminat, cu unul inteligent, presupune o reconfigurare a întregii arii, iar această modificare este indicat să fie efectuată de către un electrician specializat. Odată instalate becurile inteligente, nu-ţi mai rămâne decât să te asiguri că ai acces la internet, pentru a-ţi putea instala aplicaţiile de care ai nevoie pentru a  putea controla iluminatul interior, de pe tabletă sau de pe un smartphone.

Maşina electrică poate fi încărcată şi acasă

Mulţi dintre conducătorii auto au renunţat la motoarele convenţionale cu ardere, alegând maşinile electrice. Dacă până acum câţiva ani, încărcarea acestora reprezenta o problemă, astăzi îţi poţi încărca bateria maşinii acasă, Nita oferindu-ţi o gamă variată de statii incarcare masini electrice, la diferite capacităţi şi de diferite puteri. Odată aleasă în funcţie de specificaţiile tehnice ale maşinii şi instalată de către un specialist în domeniu,  staţia de încărcare pentru maşina electrică îţi va oferi posibilitatea de a-ţi încărca autoturismul rapid şi profitabil, costul iniţial amortizându-se în scurt timp datorită consumului redus de electricitate.