Deloitte Best Managed Companies România 2022. Sectorul transporturilor îşi revine la nivelurile de dinainte de pandemie

Autor: Răzvan Botea 08.12.2022

♦ Romstyl Impex, transportator din Dâmboviţa, a revenit la afaceri de 135 mil. lei în 2021.

Serviciile de transport au crescut în primele nouă luni din 2022, cele mai recente date, cu 26% faţă de aceeaşi perioadă din 2021, când de asemenea era o creştere pe acest segment, după scăderea din 2020, când tot sectorul de transprturi a scăzut din cauza restricţiilor de circulaţie. 

Avansul sectorului din 2021 se vede în cifrele companiilor. Romstyl Impex, companie românească din domeniul transporturilor, deţinută Ştefan Dumitru, a ajuns la afaceri de aproape 135 milioane lei în 2021, cele mai recente date publice. Compania are în acest moment peste 400 de angajaţi.

Cifrele au fost prezentate în cadrul Galei Deloitte Best Managed Companies 2022, unde transportatorul a obţinut o certificare Deloitte pentru activitatea managementului. Pentru dezvoltare, spune Dumitru Ştefan, care este şi CEO al companiei, finanţarea bancară a fost crucială: „Aş vrea să punctez două lucruri foarte bune în istoria acestei companii. Înfiinţarea şi cooperarea cu Banca Transilvania. Dacă nu era această cooperare, noi nu eram aici. Acum, tot prin intermediul BT, suntem în această evaluare făcută de Deloitte, care ne confirmă că suntem pe drumul cel bun.“