ZF HR Conference 2022. Cum văd marii angajatori provocările anului 2023? Luminiţa Florea, Philip Morris România: În primele trei luni din 2023 estimez o creştere de două cifre a salariilor din companie

Autor: Alexandra Cepăreanu 08.12.2022

„Anul 2023 va fi un an al rezilienţei şi din perspectivă de businessuri, dar şi din partea oamenilor. Mi se pare dificil să ceri rezilienţă după trei ani de rezilienţă şi atunci este important să ţii angajaţii aproape.”

Luminiţa Florea, director people & culture la Philip Morris România, estimează o creştere de două cifre a salariilor angajaţilor din compania sa pentru primele trei luni ale anului următor, având în vedere că anul 2023 se arată a fi unul dificil atât pentru companii, cât şi pentru angajaţi.

„În primele trei luni din 2023 estimez o creştere de două cifre a salariilor. 2023 va fi un an al rezilienţei şi din perspectivă de businessuri, dar şi din partea oamenilor. Mi se pare dificil să ceri rezilienţă după trei ani de rezilienţă şi atunci este important să ţii angajaţii aproape. Nu îi chemi la birou zilnic, dar îi chemi să vorbeşti cu ei, la o cafea, să afli dacă sunt bine. Pentru că atunci poţi să înţelegi cât de rău sau cât de bine îi este celuilalt”, a declarat Luminiţa Florea în cadrul conferinţei ZF HR Conference 2022. Cum văd marii angajatori provocările anului 2023?