Un salariu pe zi. Un tehnician în sisteme de securitate câştigă între 850 şi 1.550 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 08.12.2022

Un angajat pe poziţia de tehnician în sisteme de securitate are un salariu care variază, în medie, între 850 şi 1.550 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Tehnicienii în sisteme de securitate instalează, întreţin şi repară sisteme de securitate în case şi în spaţii comerciale. Aceştia instalează o serie de echipamente de securitate de ultimă generaţie, inclusiv camere CCTV, sisteme de alarmă, senzori de mişcare şi linii telefonice securizate.

„Securitatea a devenit tot mai importantă în zilele noastre şi acum foarte mulţi oameni apelează la soluţii pentru a-şi proteja bunurile, nu numai companiile. Tocmai de aceea, firmele care oferă astfel de echipamente şi servicii au crescut în popularitate, iar nevoia de specialişti a crescut proporţional. Sunt peste 1.000 de poziţii deschide acum pe BestJobs pentru tehnicieni sisteme de securitate, cu oferte salariale cuprinse între 850 şi 1.550 de euro net”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament medical extins, tichete de vacanţă,  zile de concediu suplimentare, abonament health & fitness, programe de dezvoltare şi certificare, cursuri şi traininguri.

În prezent, 1.192 de posturi vacante pentru poziţia de tehnician în sisteme de securitate sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Cluj-Napoca,Bucureşti, Timisoara, Baia-Mare, Oradea, Hunedoara, Deva, Craiova, Braşov, Sibiu, Târgu-Mureş, Constanţa, Galaţi, Bacău, Ploieşti, Iaşi, Suceava.