Euroest Car, importator şi distribuitor de piese auto, închiriază 9.500 mp în parcul industrial CTPark Chitila, dezvoltat de CTP în nord-vestul Bucureştiului

Autor: Cristina Bellu 08.12.2022

Euroest Car, companie românească specializată în importul şi distribuţia de piese auto, a închiriat 9.500 de metri pătraţi în parcul industrial CTPark Chitila, dezvoltat de CTP în nord-vestul Bucureştiului.

Compania a fost consiliată în această tranzacţie de JLL România.

"Pe baza unei cercetări amănunţite a pieţei, parteneriatul cu CTP face parte din planul nostru de a duce Euroest Car la următorul nivel de creştere", spune Ionel Popa, Director de Operaţiuni, Euroest Car.

La rândul său, Oana Tănase, Asset Manager în cadrul CTP România, afirmă că proiectul CTPark Bucharest Chitila oferă posibilitatea unei extinderi viitoare, ceea ce îl face să fie locul potrivit pentru companii dinamice precum Euroest Car.

"Ne extindem portofoliul cu o nouă etapă în CTPark Bucharest Chitila, de aproape 13.000 mp şi cu un nou chiriaş, Euroest Car, o companie românească cu o dezvoltare rapidă".

În România, CTP deţine o suprafaţă totală de peste 2,3 milioane de metri pătraţi de depozite de clasă A în 15 oraşe: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Deva, Oradea, Piteşti, Sibiu, Timişoara, Turda, Târgu Mureş, Caransebeş, Ineu şi Salonta.