Producătorul apei minerale ZIZIN a demarat lucrările pentru o nouă fabrică, o investiţie de peste 5 mil. euro. Compania ţinteşte anul acesta o cifră de afaceri de circa 19 mil. euro. În 1998, Apemin ZIZIN a fost compania care a introdus pentru prima dată pe piaţa locală varianta de sticlă de plastic (PET) de 5 litri pentru apa minerală plată

Autor: Mădălina Dediu Panaete 12.12.2022

♦ Apemin ZIZIN este unul dintre cei mai mari producători de apă minerală naturală, având o fabrică în judeţul Braşov.

Producătorul de apă minerală naturală Apemin ZIZIN, deţinut de familia Lazăr, va deschide anul viitor o nouă fabrică după o investiţie de peste 5 milioane de euro.

„După mai bine de 50 ani de îmbuteliere pe ac­tualul ampla­sa­ment, apa minerală naturală ZIZIN va avea o nouă casă în 2023. Anul acesta, compania noastră a demarat lucrările unei noi fabrici, un proiect ambiţios ce va asigura producţia şi va menţine fluxul logistic şi administrativ la standarde înalte de performanţă“, a spus pentru ZF Laura Lazăr, CEO al companiei.

Noul amplasament de îmbuteliere şi depozitare a apei minerale naturale ZIZIN are prevăzute dotări din sfera creşterii eficienţei energetice – sisteme fotovoltaice, echipament cu consum optim prevăzut cu contorizare inteligentă, recuperare de energie reziduală.