Leoni angajează 250 de oameni pentru fabricile de cablaje din Beiuş şi Marghita, judeţul Bihor

Autor: Laurentiu Cotu 14.12.2022

♦ Compania caută muncitori necalificaţi ♦ Cu aproximativ 13.000 de angajaţi la nivel local, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori din România.

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Arad, parte a grupului german Leoni, cu vânzări consolidate de 5,1 mld. euro în 2021, are disponibile în prezent 250 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la a­samblarea şi montarea pie­se­lor, la fabricile din Beiuş (200) şi Marghita (50), po­trivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Ju­deţeană Pentru Ocupa­rea Forţei de Muncă) Bihor. Germanii oferă an­gajaţilor diferite traininguri de formare pro­fesională pentru toate poziţiile din cadrul compa­niei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine.

Compania Leoni Wiring Systems Arad ad­ministrează fabricile de ca­blaje auto din Arad, Beiuş şi Marghita (Bihor), dar şi pe cea din parcul industrial Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, un proiect demarat de germani pe piaţa locală în 2017, când Leoni a preluat spaţiul în care a funcţionat producătorul italian de anvelope Pirelli.