Tiberiu Maier, Signal Iduna: La nivel de companie, pentru 2023, ne-am propus o creştere de peste 15% a veniturilor, pe o piaţă a asigurărilor aflată în continuă ascensiune

Autor: Mircea Nica 14.12.2022

♦ „Şi anul 2023 va fi un an provocator, atât pentru regiunea noastră, cât şi la nivel local, dar în acelaşi timp, acest context creează cadrul potrivit pentru nevoia de protecţie a românilor“, susţine Tiberiu Maier, preşedinte al directoratului Signal Iduna.

Signal Iduna şi-a propus pentru anul 2023 o creştere de peste 15% a veniturilor, în timp ce o bună parte a eforturilor se vor duce către integrarea celor două companii achiziţionate de companie, respectiv Ergo Asigurări şi Ergo Asigurări de Viaţă, susţine Tiberiu Maier preşedinte al Directoratului Signal Iduna.

„Planurile Signal Iduna pentru 2023 rămân la fel de ambiţioase ca şi până acum. La nivel de companie, pentru 2023, ne-am propus o creştere de peste 15% a veniturilor, pe o piaţă a asigurărilor aflată în continuă ascensiune. Suntem expertul în asigurări de sănătate pe piaţa din România şi vom continua să oferim românilor cele mai bune soluţii personalizate, care se pliază pe nevoile acestora. De asemenea, în urma integrării Signal Iduna Asigurări şi Signal Iduna Asigurări de Viaţă, foste ERGO Asigurări şi ERGO Asigurări de Viaţă, eforturile noastre se vor concentra pe consolidarea noilor verticale de business. Astfel, vom acoperi o gamă mai largă de nevoi individuale, pentru că pe lângă poliţele de asigurări de sănătate, asigurări de viaţă şi de accident, portofoliul nostru cuprinde acum şi asigurări de locuinţe şi de răspundere civilă“, a explicat Tiberiu Maier pentru ZF.

El este de părere că şi anul 2023 va fi un an provocator, atât pentru regiunea noastră, cât şi la nivel local, dar în acelaşi timp, acest context creează cadrul potrivit pentru nevoia de protecţie a românilor.