Compania de curierat DHL va încheia anul 2022 cu o creştere a afacerilor de 20%, iar pentru anul viitor are în plan investiţii de 2 milioane de euro. Anul acesta, DHL şi-a lansat propria reţea de lockere, având în prezent peste 100 de lockere în toată ţară

Autor: Miruna Diaconu 20.12.2022

DHL, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de curierat, va încheia anul cu o majorare de 20% a veniturilor faţă de anul trecut, când cifra de afaceri a companiei locale a fost de 417 milioane lei, conform datelor Ministerului de Finanţe. Anul 2022 a fost unul bun din punctul de vedere al rezultatelor fi­nan­ciare, însă nu a fost lipsit de provocări.

„2022 a fost un an cu destul de multe turbulen­ţe, cu un mediu economic volatil şi cu provocări pen­tru comerţul global. Pe lân­gă incertitudinile per­ma­nente generate de pan­demie şi impactul acesteia asupra lanţurilor de apro­vi­zionare, războiul din Ucraina a adăugat noi pro­­vocări semnificative asu­­pra logisticii la nivel global. Anul acesta, ne-am concentrat investiţiile în deschiderea de sedii noi şi modernizarea celor existente“, spun reprezentanţii companiei de curierat.