Un salariu pe zi. Un specialist în preluarea comenzilor câştigă între 600 şi 950 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 15.01.2023

Un angajat pe poziţia de specialist în preluarea comenzilor are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 950 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Specialistul preluare comenzi se ocupă cu preluarea telefonică a comenzilor transmise de clienţi şi înregistrarea acestora într-o platformă de e-commerce, fiind de asemenea responsabil de furnizarea de informaţii actualizate legate de statusul comenzilor. Candidaţii căutaţi au nevoie de studii medii, dar şi experienţă în vânzări/ call center/ suport şi cunoştinţe de limbă engleză, nivel avansat sau alte limbi străine, precum franceza, germana sau sârba. Mai mult, abilităţile de comunicare, organizare, analiză şi time-management sunt esenţiale. Salariul pentru un astfel de rol depinde foarte mult de limbile cunoscute şi poate varia între 600 şi 950 de euro net, iar cele mai multe oferte vin din Ilfov şi Bucureşti, dar şi din Cluj-Napoca”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, tichete de masă, decontare transport, traininguri, program flexibil.

În prezent, 135 posturi vacante pentru poziţia de specialist în prelucrarea comenzilor sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Ilfov, Bucureşti şi Cluj-Napoca.