Valentin Roşu pleacă de la CTP, cel mai mare proprietar şi dezvoltator de spaţii industriale. A fost o călătorie de peste 5 ani, timp în care portofoliul local a crescut de 5 ori

Autor: Bogdan Alecu 12.01.2023

♦ Cel mai recent proiect coordonat de Valentin Roşu a fost dezvoltarea proiectului CTPark Oradea Cargo Terminal, primul terminal cargo aerian dezvoltat în România, în incinta unui aeroport şi conectat la un parc industrial.

Valentin Roşu, directorul pen­tru construcţii şi membru în board, a părăsit compania CTP după o peri­oadă de mai bine de cinci ani, potrivit unei postări pe reţeaua Linkedin. CTP este cel mai mare proprietar şi dezvoltator de spaţii industriale.

Roşu a fost pe rând director re­gional, director regional de dezvolta­re, iar din aprilie 2021 până în decem­brie 2022 a fost director de construc­ţii şi membru în boardul companiei fon­date de Remon Vos. De-a lungul cari­e­rei sale, Valentin Roşu a mai lucrat timp de aproape nouă ani în cadrul Kaufland, unde de asemenea a fost şi director pentru construcţii. În manda­tul său de director pentru construcţii CTP a dezvoltat peste un milion de metri pătraţi de spaţii industriale.

„Călătoria mea alături de CTP  a ajuns la final. A fost o călătorie de pes­te cinci ani, timp în care portofo­liul local a crescut de cinci ori“, a scris Valentin Roşu în postarea sa pe Linkedin. În 2017 CTP avea 700.000 mp de spaţii industriale în România.

Cel mai recent proiect coordonat de Valentin Roşu a fost dezvoltarea pro­iectului CTPark Oradea Cargo Ter­minal, primul terminal cargo ae­rian dezvoltat în România, în incinta unui aeroport şi conectat la un parc industrial.