Schimbare la vârful Raiffeisen Asset Management: Adrian Negru este noul director general în locul lui Răzvan Szilagy, cel care a condus societatea din 2012 încoace

Autor: Roxana Rosu 12.01.2023

Raiffeisen Asset Management (RAM), compania de administrare a fondurilor de investiţii a grupului Raiffeisen, şi care potrivit celor mai recente date ale Asociaţiei Administratorilor de Fonduri avea active de 3,3 mld. lei la noiembrie 2022, va avea de la 1 februarie un nou director general, odată cu numirea în funcţie a lui Adrian Negru. 

Promovarea internă a lui Adrian Negru are loc odată cu încheierea mandatului actualului CEO al RAM, Răzvan Szilagyi, care a condus compania din 2012 încoace.

„Sunt convins că experienţa relevantă, expertiza de piaţă şi abilităţile de lider ale lui Adrian Negru, alături de calitatea recu­nos­cută a echipei de profesionişti a Raiffeisen Asset Management, vor asigura continuarea şi potenţarea poveştii noastre de succes. Ne întărim astfel angajamentul de a contribui la îmbunătăţirea solidităţii finan­ţelor personale ale clienţilor noştri, prin investiţii în fonduri mutuale şi pensii private“, spune Mihail Ion, vicepreşedinte al Raiffeisen Bank.

Adrian Negru are o experienţă profesională de 16 ani, cea mai mare parte a acesteia fiind în domeniul investiţiilor, atât în cadrul Raiffeisen Asset Management cât şi în Raiffeisen Bank. În ultimii patru ani, el a condus direcţia de private banking.