ZF Live. Victor Căpitanu, United Properties: Avem trei zone pe care ne concentrăm: partea de birouri şi cea comercială, partea rezidenţială şi vrem să ne extindem şi pe partea hotelieră. Bucureştiul rămâne o prioritate

Autor: Alexandra Matei 17.01.2023

♦ Majoritatea veniturilor recurente vin acum din proprietăţile de birouri şi comerciale închiriate, iar zona hotelieră va contribui la creşterea acestora ♦ Dezvoltatorul imobiliar a achiziţionat recent două proprietăţi istorice în zona centrală a Capitalei, pe care le va transforma în hoteluri.

One United Properties (simbol bursier ONE) se concentrează în acest moment pe dezvoltările în zona de birouri şi zona comercială, pe zona rezidenţială, dar plănuieşte extin­derea şi pe partea hotelieră, spune Victor Căpitanu, co-founder şi co-CEO al companiei, iar Bucureştiul rămâne locaţia prioritară pentru aceste dezvoltări.

„Anul 2022 a fost un an foarte bun pentru noi, probabil cel mai bun de până acum. Pentru noi, un busi­ness bun înseamnă vânzări noi bune - vânzările noi semnate în 2022 au fost la maxim istoric. Măsurăm businessul în timp real. Ultimul trimestru a fost cel mai bun trimestru de până acum. Noi avem trei zone pe care ne con­cen­trăm acum: partea de birouri şi cea comercială, partea rezidenţială şi vrem să ne extindem şi pe partea hote­lieră. Toate hotelurile sunt vechi, multe arată ca nişte spitale de stat. Observăm că e nevoie de produs nou. Zona hotelieră va contribui la creşte­rea veniturilor recurente ale compa­niei, care reprezintă o prioritate. Majoritatea veniturilor recurente vin acum din proprietăţile de birouri şi comerciale închiriate“, a spus Victor Căpitanu, co-founder şi co-CEO One United Properties, la emisiunea online de business ZF Live.