Softbinator Technologies l-a numit în funcţia de CFO pe Vlad Deliu, membru independent în boardul Aquila Part Prod

Autor: Cristina Bellu 16.01.2023

Producătorul local de software Softbinator Technologies, listat pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, anunţă recrutarea lui Vlad Deliu şi numirea acestuia în funcţia de director financiar (CFO) la nivelul grupului. 

„Anul acesta, consolidarea grupului este una dintre priorităţile noastre, pe lângă continuarea dezvoltării acestuia, atât organic, cât şi prin tranzacţii de M&A”, spune Daniel Ilinca, fondator şi CEO al Softbinator Technologies.  

Vlad Deliu este un executiv cu o experienţă de aproximativ 20 de ani în domeniile financiare şi de investiţii. În perioada 2007-2021, el a ocupat diverse poziţii de conducere în cadrul NN Asigurări de Viaţă, inclusiv pe cea de chief investment officer, fiind responsabil de implementarea strategiei de investiţii pentru fondurile de pensii private facultative administrate de NN. 

Începând cu anul 2022, Vlad Deliu este membru independent neexecutiv al Consiliului de Administraţie Aquila, companie de distribuţie şi logistică listată pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti. În calitate de CFO al Softbinator Technologies, Vlad Deliu va fi responsabil de coordonarea activităţii departamentului financiar şi implementarea strategiei financiare a grupului.

De asemenea, împreună cu echipa de conducere, acesta va contribui la realizarea strategiei de creştere şi expansiune globală a Softbinator Technologies şi va fi implicat în activităţile privind atragerea de capital şi viitoarele tranzacţii de M&A.

Softbinator Technologies este listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti din data de 17 decembrie 2021 şi se tranzacţionează sub simbolul CODE. Compania are o capitalizare de piaţă de aproximativ 69 milioane de lei.