eMag introduce noi beneficii la abonamentul Genius: serviciul pentru transport gratuit devine mai flexibil şi poate fi achiziţionat acum şi lunar

Autor: Robert Manea 17.01.2023

eMag, cel mai mare retailer online din România, anunţă că Genius, serviciul de livrare rapidă lansat în urmă cu doi ani pe piaţa locală, va putea fi achiziţionat acum şi lunar la un preţ de 19.90 de lei. Abonamentul anual îşi menţine preţul de 99 de lei.

Pentru oricare dintre variante ar opta, clienţii Genius beneficiază de o perioadă de testare gratuită de o lună. 

„Odată cu introducerea abonamentului lunar, Genius devine mai flexibil şi mai accesibil şi vine în sprijinul celor care poate au planuri de cumpărături pe termen mai scurt, dar liste de cumpărături lungi, iar timpul nu le permite să stea blocaţi în trafic. Totodată, fie că e vorba de alimente, produse pentru casă sau mâncare de la restaurant, clienţii au acum posibilitatea de a beneficia de livrare gratuită şi nenumărate avantaje în eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful şi astfel să facă economii la bugetul personal. După această lună, clienţii pot să reînnoiască abonamentul lunar în orice altă lună îşi doresc,” a declarat Andrei Şercanean, VP ecommerce services eMAG.  

Clienţii care aleg abonamentul lunar au parte de toate beneficiile Genius: livrare gratuită şi oferte exclusive în 4 aplicaţii: eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful.

Un client Genius care foloseşte toate cele 4 aplicaţii în luna gratuită de trial, plasează, în medie, 9 comenzi pe lună, amortizând astfel costul abonamentului în perioada de încercare 

Pe eMAG, abonaţii Genius beneficiază de livrare gratuită, inclusiv în weekend, şi retur gratuit pentru mai mult de 5 milioane de produse, iar pe Tazz au livrare gratuită pentru comenzi de la peste 9.000 de restaurante sau magazine marcate Genius.

De asemenea pe Fashion Days, utilizatorii Genius beneficiază de livrare gratuită şi prioritară pentru peste 155.000 de articole de la branduri premium.

În Freshful, oferta Genius numără asemenea unui hypermarket online peste 20.000 de produse pentru care utilizatorii beneficiază de livrare gratuită a tuturor comenzilor de peste 150 lei şi, săptămânal, de oferte exclusive pentru membrii Genius în aplicaţia Freshful.