Medicul Florin Lăzărescu, fondatorul clinicilor stomatologice Trident din Capitală: „Am încheiat anul 2022 cu 20 mil. lei, investim în continuare în digitalizare“

Autor: Georgiana Mihalache 18.01.2023

Brandul Trident, prezent pe piaţă de 20 de ani, numără trei clinici în Capitală, în zonele Cotroceni şi Herăstrău În 2022, la nivel de grup, afacerile au crescut cu 34% faţă de 2021, până la 20 mil. lei.

Clinicile dentare Trident din Capitală au generat afaceri de 20 mil. lei la nivel de grup în 2022, în creştere cu 34%, iar planurile an­tre­prenorului Florin Lăzărescu, de profesie medic stomatolog, urmăresc extinderea numă­rului de locuri pentru pacienţi din fiecare unitate. Şi a­chiziţiile de tehnologie nouă - scanere şi unităţi de frezare - sunt pe lista de obiective pentru a continua strategia digitalizării în stomatologie.

„Am observat o creştere a cifrei de afa­ceri de 34% faţă de anul 2021, datorată în ma­re parte deschiderii locaţiei secundare Trident Herăstrău. Integrarea celor două clinici prin digitalizare a contat enorm în de­ci­zia noastră de dezvoltare, pentru că putem oferi aceeaşi calitate indiferent de locaţie. Mai mult decât atât, odată ce sistemele sunt implementate şi funcţionale, dezvoltarea ulterioară a businessului prin alte puncte de lucru devine mult mai facilă“, a spus Florin Lăzărescu, fondatorul clinicilor Trident.