ZF Live. Bogdan Văduva, KPMG România: În 2023, lucrurile vor încetini puţin pe piaţa de fuziuni şi achiziţii, dar va fi în continuare un an bun. Este un interes foarte mare pe piaţa de energie verde, tehnologie

Autor: Ramona Cornea 20.01.2023

♦ „Cred că toată lumea este îngrijorată de creşterea dobânzilor, de potenţiala recesiune, toată lumea vede nori negri la orizont, dar cred că poate nu o să fie o dinamică atât de mare ca în 2021 şi în 2022, însă nu cred că «muzica se va opri». Poate lucrurile vor încetini puţin, dar este suficient capital şi interes ca totul să continue“.

Anul 2023 va fi unul cu o dinamică mai mică pe piaţa de fuziuni şi achiziţii din România, dar va fi în continuare un an bun, este de părere Bogdan Văduva, partener, deputy head of advisory în cadrul companiei de consultanţă KPMG.

„Cred că toată lumea este îngrijorată de creşterea dobânzilor, de potenţiala recesiune, toată lumea vede nori negri la orizont, dar cred că poate nu o să fie o dinamică atât de mare ca în 2021 şi în 2022, dar nu cred că «muzica se va opri». Poate lucrurile vor încetini puţin, dar este suficient capital şi interes ca totul să continue“, a declarat Bogdan Văduva în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Referitor la sectoarele cu cel mai mare grad de interes pentru investitori, el spune că există un interes mare pentru energie, cu precădere în energia regenerabilă.