Antreprenori locali. Tranziţia la o nouă generaţie. Florin Madar, antreprenorul care a fondat Temad, îl implică în business pe fiul său: Îmi doresc trecerea treptată la „next gen“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 20.01.2023

Una dintre direcţiile de dezvoltare pe care Temad le are în 2023 este intrarea pe o piaţă nouă, aceea a hranei pentru animale, o divizie care va duce la crearea a 12 locuri de muncă în prima fază „Rezultatele financiare reflectă cea mai bună situaţie în care compania s-ar fi putut afla, înregistrând o cifră de afaceri de 48 de milioane de euro în 2022, în creştere cu 8,7% faţă de 2021“, spune Costel Drăgan, noul CEO al companiei.

Florin Madar, antreprenorul care a pus bazele companiei de dis­tribuţie a materialelor de con­strucţii Temad, a numit un CEO nou pentru businessul din Braşov şi l-a impli­cat în business şi pe fiul său Octa­vi­an Madar. „L-am nu­mit pe Costel Drăgan în funcţia de CEO la 1 iu­lie 2022. El lucrează în firmă de 15 ani şi anterior a avut funcţia de director executiv. Eu acum am titlul de «founder», fiind şi ad­ministrator din punct de vedere juridic al firmei“, spune Florin Madar.

De la începutul anului 2022, în urma unui proiect de guvernanţă corporativă de­ru­lat împreună cu BERD, com­pania are şi un advisory board com­pus din şase membri - patru con­sultanţi externi, fiul lui Florin Madar, Octavian, şi antrepre­norul fondator.