(P) Anunţ vânzare Platforma Petrochimică Bradu (Argeş)

Autor: Publicitate 25.01.2023

Subscrisele BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. si ROMINSOLV S.P.R.L., in calitate de lichidatori judiciari al debitoarei OLTCHIM S.A., organizeaza sedinta de licitatie publica cu strigarea pentru vanzarea, in bloc, a activelor proprietate a OLTCHIM S.A., situate in jud. Arges, comuna Bradu, sat Geamana, str. Petrochimistilor, nr.3.

Pachetul oferit spre vanzare este alcatuit din teren (165 ha), cladiri, instalatii petrochimice, echipamente, licente si alte asemenea.

Sedinta de licitatie publica va avea loc in data de 16.02.2023, ora 12:00, la sediul RomInsolv SPRL din Bucuresti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3.

Pretul de pornire al sedintei de licitatie este 244.870.736 Lei, exclusiv TVA.

Persoanele care doresc sa participe la sedinta de licitatie publica au obligatia de a depune documentele prevazute in Caietul de prezentare, personal sau prin curier, la sediul Rominsolv sPRL (Bucuresti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3), sau/si in format electronic cu semnatura digitala certificata extinsa la adresa de e-mail a organizatorului licitatiei valorificari.oltchim@rominsolv.ro pana pe data de 13.02.2023, ora 14:00.

In cazul transmiterii documentelor prin curier, indeplinirea obligatiei de depunere in termen se va determina prin raportare la momentul inregistrarii documentelor la sediul Organizatorului (Bucuresti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3), iar nu prin raportare la momentul trimiterii documentelor de catre ofertant.

Caietul de prezentare se poate comunica prin e-mail in urma unei solicitari transmise la adresele de e-mail: valorificari.oltchim@rominsolv.ro sau business.restructuring@bdo.ro.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta si telefonic la +4 0746 073 100.