Un salariu pe zi. Un agent de intervenţie câştigă între 500 şi 700 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 28.01.2023

Un angajat pe poziţia de agent de intervenţie are un salariu care variază, în medie, între 500 şi 700 de euro net pe lună, conform informaţiilor de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Securitatea persoanelor şi companiilor este un domeniu esenţial pentru bunul mers al societăţii per ansamblu, nu doar al economiei. Contrar prejudecăţilor, jobul de agent de intervenţie este unul foarte important şi necesită abilităţi bune de comunicare, astfel încât situaţiile de criză să fie rezolvate într-o manieră cât mai diplomatică. Acest job este potrivit pentru persoanele care pot da dovadă de responsabilitate, cu studii medii, iar salariul poate ajunge la 700 euro/ lună, la care se adaugă numeroase beneficii în funcţie de companie”, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs. 

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, maşină de serviciu, tichete de masă, tichete cadou de Paşte şi Crăciun. 

În prezent, 545 de posturi vacante pentru poziţia de agent de intervenţie sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Cluj şi Craiova.