Antreprenori locali. Cristian Erbaşu pune la bătaie 20 mil. euro pentru două hoteluri, în Bucureşti şi în Oradea, şi 7 mil. euro pentru o staţie de prefabricate

Autor: Alina-Elena Vasiliu 28.01.2023

Toate aceste proiecte vin după un an 2022 care a fost pe de o parte „imprevizibil şi riscant“, iar pe de altă parte mai plin de oportunităţi decât ultimii zece ani, după cum spune Cristian Erbaşu În anul 2022, compania Construcţii Erbaşu a avut o creştere de peste 20% faţă de 2021, atât ca cifră de afaceri, cât şi ca profit ♦ Construcţii Erbaşu plănuieşte să majoreze numărul de angajaţi cu peste 30% în 2023, după ce deja anul trecut acest indicator a crescut cu 35% Un alt sector în care Cristian Erbaşu are afaceri este agricultura, unde are, de asemenea, în derulare investiţii de 1 mil. euro pe fonduri europene.

Antreprenorul Cristian Erbaşu, care deţine com­pania Con­strucţii Erbaşu, are în plan să înceapă, până la sfârşitul acestui an, con­struc­ţia unui hotel în Oradea.

„Acum câte­va săptămâni, am demarat proiec­ta­rea, iar până la finalul anului 2023 inten­ţionăm demararea con­struirii unui hotel propriu de trei stele, cu 120 de camere, în Oradea. După cum am anun­ţat şi în cursul anului trecut, avem de asemenea în inten­ţie şi o investiţie într-un ho­tel de patru stele în nordul Bucureştiului. Aceste două ho­teluri vor reprezenta o in­ves­tiţie de aproximativ 20 de mili­oane de euro, se vor finaliza în anul 2025 şi se vor adăuga celui deja cunoscut, hotel ibis Style Erbas, din zona de nord (Aviaţiei) din Bucu­reşti, ce aparţine de asemenea grupului nostru de companii“, spune Cristian Erbaşu.