Şeful transportatorului de mărfuri Dumagas: „Am trecut pe profit. Anul acesta continuăm investiţiile în dezvoltare“. Anul acesta estimează că va depăşi pragul de 40 mil. euro afaceri

Autor: Mirabela Tiron 26.01.2023

Compania va cumpăra încă 10-20 de dube frigorifice, pe transportul frigorific are în plan extinderea în Europa Centrală şi de Est.

Dumagas, unul din cei mai mari transportatori de marfă de pe piaţă, controlat de fondul de investiţii Bancroft, a încheiat anul trecut cu afaceri de 37 de milioa­ne de euro şi a trecut pe profit după ce anul anterior înregistra pierderi, potrivit oficialilor companiei. Mai mult, oficialii au estimat pentru acest an că vor atinge pragul de 40 de milioane de euro cifră de afaceri.

„Anul trecut am terminat pe profit aşa cum ne-am propus, o marjă de 1-2% cum este în industria noastră. Cifra de afaceri a crescut la 37 de milioane de euro şi pe fondul creşterii preţurilor iar pentru acest an estimăm că vom atinge 40 de milioane de euro“, a declarat pentru ZF Mircea Vlah, directorul general al Dumagas Bucureşti.