Business MAGAZIN. Tinereţea fără bătrâneţe nu mai e doar o poveste: Un magnat din tech în vârstă de 45 de ani cheltuie 2 milioane de dolari pe an pentru a rămâne veşnic la 18 ani

Autor: Iulian Tenchiu 27.01.2023

Novak Djokovic, în vârstă de 35 de ani, îşi petrece o parte din timpul liber într-o capsulă special pentru a-şi îmbogăţi sângele cu oxigen. Tom Brady, în vârstă de 45 de ani,  ridică în slăvi suplimentele anti-îmbătrânire . LeBron James, în vârstă de 38 de ani, cheltuieşte 1,5 milioane de dolari pe an pentru corpul său, pentru a ţine timpul şi îmbătrânirea la distanţă. Totuşi, toate aceste celebrităţi sunt nişte amatori în comparaţie cu Bryan Johnson, un magnat tech de 45 de ani, care investeşte în corpul său 2 milioane de dolari pe an, pentru a îl duce înapoi la vârsta şi starea de funcţionare de la 18 ani, scrie Bloomberg.

Johnson este însoţit peste tot de o armată de 30 de medici şi experţi în sănătate care-i monitorizează fiecare funcţie a corpului. Echipa este condusă de Oliver Zolman, expert în medicina regenerativă, care s-a angajat să ajute la inversarea procesului de îmbătrânire pentru fiecare organ din corpul lui Bryan Johnson. Magnatul joacă acum rolul unui cobai pentru cele mai promiţătoare tratamente regenerative. 

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro