Fondatorul Netflix face dezvăluiri despre motivul pentru care nu mai conduce compania pe care a construit-o şi condus-o timp de peste 20 de ani

Autor: Business Magazin 29.01.2023

Co-fondatorul Netflix Reed Hastings se retrage din funcţia de director executiv după ce a condus compania timp de peste două decenii.

Într-o postare pe blog, Hastings a declarat că va prelua rolul de preşedinte executiv şi va lăsa rolul de director general în seama a doi directori cu vechime, Ted Sarandos şi Greg Peters. Hastings, în vârstă de 62 de ani, a semnalat că intenţionează să se retragă de câţiva ani. El l-a ridicat pe unul dintre succesorii săi la funcţia de co-CEO în 2020 şi l-a numit pe celălalt COO în acelaşi timp. Deja, el a delegat aproape toate deciziile de la Hollywood şi s-a retras treptat din afacerile de zi cu zi.

"În ceea ce mă priveşte, îi voi ajuta pe Greg şi Ted şi, ca orice preşedinte bun, voi fi o punte de legătură între consiliu şi co-CEO-urile noastre. De asemenea, voi dedica mai mult timp filantropiei şi voi rămâne foarte concentrat pe faptul că acţiunile Netflix vor merge bine", a scris el.

Citiţi aici postarea sa completă de pe blog:

Sunt atât de mândru de primii noştri 25 de ani şi atât de entuziasmat de următorul sfert de secol. Putem face mult mai mult pentru a distra mai bine lumea şi pentru a oferi mai multă bucurie membrilor noştri.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro