Şerban Ţîr, managing director al subsidiarei locale a companiei americane Thoughtworks: Oamenii care sunt cu adevărat buni în ceea ce fac nu vor fi afectaţi de valul de concedieri din tech

Autor: Alexandra Cepăreanu 30.01.2023

♦ Compania de consultanţă software Thoughtworks România a avut afaceri de 23,5 milioane de dolari în 2022, plus 63% şi estimează o creştere de 10% în acest an.

Thoughtworks România, sucursala locală a companiei globale de consultanţă software cu acelaşi nume, cu sediul central în SUA, a închis anul 2022 cu afaceri de aproximativ 23,5 milioane de dolari, înregistrând o creştere de peste 63% faţă de anul precedent, iar la finalul anului în curs reprezentanţii companiei vor să depăşească pragul de 25 mil. dolari.

„În 2021 cifra de afaceri a companiei a fost de 14,4 milioane de dolari, iar în 2022 de aproximativ 23,5 milioane de dolari. Pentru anul acesta estimăm o creştere de aproximativ 10% a cifrei de afaceri“, a spus pentru ZF Şerban Ţîr, managing director al Thoughtworks România.

Subsidiara locală a companiei americane deţine sedii în trei oraşe din România, respectiv Bucureşti, Cluj şi Iaşi, în cadrul cărora lucrează în prezent o echipă de circa 250 de specialişti care îşi desfăşoară activitatea în regim de telemuncă.