Muşat & Asociaţii a asistat HAVI Logistics SRL în vânzarea centrului său de distribuţie, situat în nordul Bucureştiului, in zona Străuleşti, către dezvoltatorul imobiliar Redport Capital

Autor: Roxana Rosu 30.01.2023

Firma de avocatură Muşat & Asociaţii a asistat HAVI Logistics SRL, unul dintre marii jucători din sectorul serviciilor logistice, la vânzarea centrului său de distribuţie (teren construibil şi depozit/birouri), situat în Bucureşti, Sector 1, având o suprafaţă de cca. 10.000 mp, unei companii parte a grupului Redport Capital.

„Există o colaborare de lungă durată între firma noastră şi grupul HAVI, permiţându-ne să avem o bună înţelegere a cerinţelor clientului şi a strategiei sale de afaceri. Anul trecut, s-a depus un efort comun in vederea încheierii acestei vanzari, pentru care mulţumim tuturor părţilor implicate şi aşteptăm cu interes tranzacţiile de succes ce vor urma.” a declarat Monia Dobrescu, Partner Muşat & Asociaţii.

HAVI Logistics face parte din Grupul HAVI, un jucător important în operarea şi managementul lanţurilor de aprovizionare de baza ale mărcilor de top, cu o experienţă de peste 48 de ani.