Primăria Sibiu a investit 5 mil. lei într-un centru multifuncţional dedicat seniorilor şi copiilor din familii cu venituri modeste

Autor: Laurentiu Cotu 30.01.2023

Primăria Sibiu a finalizat implementarea unui proiect european de 5 mil. lei (peste 1 mil. euro), în cadrul Programului Operaţional Regional, ce a prevăzut construcţia şi amenajarea unui centru multifuncţional dedicat seniorilor şi copiilor din familii cu venituri modeste. Clădirea a fost construită pe un teren de 435 mp, având parter, etaj şi mansardă.

’’Acest centru este dedicat în primul rând vârstnicilor care au nevoie de sprijin, consiliere sau doar de socializare. În acest sens se vor organiza activităţi recreative pentru seniori, dar vor primi şi consiliere medicală şi juridică. Aici vor fi aşteptaţi şi copiii din familii cu venituri modeste pentru a-şi pregăti temele, pentru a participa la activităţi educative, recreative şi de socializare, pentru orientare şcolară şi consiliere psihologică. Toate serviciile vor fi gratuite pentru beneficiari’’, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă.