Enayati Medical City, proiectul de la zero al lui Wargha Enayati, a ajuns la afaceri de 35 de mil. euro, iar pentru acest an estimează o creştere cu 50%

Autor: Mirabela Tiron 01.02.2023

Aproape 60.000 de pacienţi a avut Enayati Medical City anul trecut. Are în plan să facă prima cameră de garda 24/24 pentru pacienţii cronici, recuperare, vârstnici şi postAVC În 2022 turcii de la Grupul Memorial Healthcare au cumpărat spitalul de oncologie din incinta Enayati Medical City.

Enayati Medical City, unul din cele mai mari proiecte greenfield de pe piaţa medicală privată, fondat în urmă cu doi ani de medicul Wargha Enayati, a finalizat anul trecut cu afaceri de 35 de milioane de euro, faţă de nivelul de 16,5 mil. euro anul anterior iar pentru acest an estimează o creştere cu 50%, potrivit oficialilor.

„Anul 2022 a reprezentat pentru primul oraş medical din România o validare a conceptului de îmbinare sub acelaşi acoperiş a unui spital non-chirurgical dedicat recuperării, vârstnicilor şi îngrijirilor paliative cu un spital chirurgical axat pe oncologie ce au ca suport cel mai mare ambulatoriu pluridisciplinar operat de cei mai buni furnizori de servicii medicale din România, aşezate pe o infrastructură completă şi integrată“, a declarat medical Wargha Enayati, fondatorul şi preşedintele executiv al Enayati Medical City.