(P) ÎNCEPUT DE AN EXCELENT PENTRU SEBASTIAN CELEA! OMUL DE AFACERI ROMÂN A ÎNCHEIAT UN PARTENERIAT CU UNA DINTRE CELE MAI CUNOSCUTE COMPANII DIN DOMENIUL FINANCIAR

Autor: Publicitate 31.01.2023

Sebastian Celea a păşit cu dreptul în 2023! Încă din prima lună a anului a făcut un salt uriaş alături de compania sa, Capital Finance Limited: omul de afaceri a reuşit o fuziune cu celebra Rota Capital, parte a grupului Rota International Holding, înregistrată în Hong Kong.

CE ÎNSEAMNĂ PENTRU OMUL DE AFACERI FUZIUNEA?

Specializată în brokeraj, Capital Finance Limited câştigă prin parteneriatul strategic 20 de milioane de euro la capitalul social. Totodată, fuziunea cu un nume gigant în domeniul intermedierii financiare, aşa cum este Rota Capital, înseamnă pentru Sebastian Celea expunere la nivel internaţional într-un domeniu extrem de competitiv. La rândul ei, prin acest parteneriat, Rota Capital îşi va putea extinde serviciile de brokeraj.

SEBASTIAN CELEA, CEO CAPITAL FINANCE LIMITED: „Apreciez că acest pas, exact aşa cum a fost el făcut acum, este deosebit de avantajos pentru ambele părţi, tocmai de aceea am şi refuzat propunerea iniţială din partea Rota Capital de a preda portofoliul de clienţi. Capital Finance Limited reuşise, până în acest punct, să suscite interesul mai multor investitori mondiali ”   

În 2021, compania lui Sebastian Celea a atins o cifră de afaceri de 10 milioane de euro. În ceea ce priveşte datele pe 2022, omul de afaceri prevede o creştere: suma totală s-ar putea ridica la peste 15 milioane de euro! Sebastian Celea s-a făcut remarcat prin intermediul companiei sale încă din anul 2017, datorită serviciilor de calitate oferite clienţilor, soluţiile financiare inteligente propuse acestora ridicându-se la peste 100 de milioane de euro. Datorită reuşitelor sale, Sebastian Celea a fost menţionat, în mai multe rânduri, de celebra agenţie de ştiri americană Bloomberg.

Rota Capital, filială a Rota International Holding, are ca obiectiv principal creşterea calităţii şi a competitivităţii pe pieţele pe care este prezentă, pentru a atinge aşteptările clienţilor şi ale partenerilor.

CINE ESTE SEBASTIAN CELEA?

Om de afaceri prin excelenţă, Sebastian Celea se află, totodată, şi la conducerea Camerei de Comerţ România-Letonia, o instituţie care promovează colaborarea între state, Celea încercând constant, din postura de preşedinte, să atragă investiţii bilaterale. Tot constant se implică şi în acţiuni caritabile! În 2022 a fost unul dintre numele importante care au sprijinit poporul ucrainean după invazia rusă. Şi sportul românesc a primit ajutor din partea lui Sebastian Celea! A devenit sponsorul oficial al mai multor pugilişti români, le-a promovat reuşitele şi le-a susţinut cheltuielile antrenamentelor, omul de afaceri declarând, în repetatate rânduri, că:

„Suntem onoraţi să putem contribui astfel la susţinerea talentelor care bat la porţile afirmării şi care pot duce numele ţării noastre sus în clasamentele mondiale. Avem atâtea exemple că se poate! (…) Noi toţi avem datoria să facem în aşa fel încât de ele să audă o lume întreagă.

De altfel, Sebastian Celea anunţă că îşi va continua şi în 2023 acţiunile de sprijinire a pugiliştilor români, pentru că vede în sport „o formă privilegiată de cultură”.