Orange explică de ce a trecut la „luna de 21 de zile“ pentru extraopţiunile cu roaming la cartelă: „Schimbările vin din nevoia de optimizare a costurilor operaţionale“. Marii operatori de telecom au avertizat încă de anul trecut că inflaţia şi explozia preţurilor la energie vor pune presiune pe tarife

Autor: Adrian Seceleanu 01.02.2023

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a decis să reducă perioada de valabilitate a extraopţiunii cu roaming inclus pentru utilizatorii cu cartele preplătite de la 30 de zile la 21 de zile în contextul eforturilor de optimizare a costurilor, au declarat pentru ZF reprezentanţii companiei.

„Recent Orange România a introdus câteva modificări în portofoliul de opţiuni PrePay. Schimbările vin din nevoia de optimizare a costurilor operaţionale, în contextul creşterii constante a costurilor de furnizare a serviciilor mobile. În acelaşi timp, dorim să le oferim în continuare clienţilor produse competitive şi să păstrăm calitatea ridicată a serviciilor Orange. Astfel, începând cu 16 ianuarie 2023, opţiunea PrePay de 6 euro credit are o valabilitate de 28 de zile, iar internetul inclus se dublează pentru primele trei luni, ajungând la 12 GB/lună. De asemenea, opţiunea de 12 euro credit va avea o valabilitate de 21 de zile pentru reîncărcările standard, însă perioada de 30 de zile de valabilitate nu se schimbă pentru clienţii fideli care reîncarcă lunar, alegând varianta de reactivare automată a opţiunii“, au precizat pentru ZF reprezentanţii Orange.