Urmează conferinţa ZF/ROREG. De la idee la business inteligent, cu finanţări europene. Iaşi, 7 februarie. Monica Zlăvog, director Direcţia PR Nord-Est, vine la conferinţa „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“ şi va vorbi despre oportunităţile de finanţare pentru antreprenori în anii următori

Autor: Răzvan Botea 02.02.2023

Monica Harja-Zlăvog, director al Direcţiei PR Nord-Est, vine la conferinţa ZF/ROREG „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“ şi va vorbi despre ce oportunităţi de finanţare prin fonduri europene au antreprenorii moldoveni în perioada de programare 2021-2027.

ZF, în parteneriat cu Asocia­ţia Agenţiilor de Dezvoltare Re­gională din România (ROREG) şi cu BCR, organizează marţi, 7 februarie, o dezbatere care va avea loc la Iaşi, la Hotel Inter­naţional, începând cu ora 10:30. Ce oportunităţi de finanţare prin granturi oferă PR Nord-Est IMM-urilor începând cu 2023? Ca antreprenor, am un cuvânt de spus în stabilirea condiţiilor de finanţare? Când să încep pre­gătirea cererii de finanţare? Ele­mente-cheie ale planurilor de afaceri pentru finanţare neram­bursabilă şi creditare bancară şi exemple de proiecte de succes antreprenorial pe plan local şi internaţional sunt doar câteva dintre temele de discuţie pe care le vor aborda speakerii conferinţei.