Un salariu pe zi. Un coordonator de şcoală câştigă între 600 şi 800 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 02.02.2023

Un angajat pe poziţia de coordonator de şcoală are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 800 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Responsabilităţile unui coordonator de şcoală includ înregistrări la cursuri, acordarea de sprijin părinţilor, copiilor şi instructorilor. Un astfel de angajat este reprezentantul şcolii în relaţia cu partenerii săi.

„Conform datelor salariale BestJobs, pentru zona de educaţie şi training, salariile au crescut considerabil în ultimii doi ani, raportat la 2020. Acesta reprezintă totodată şi un domeniu în care nevoia de oameni bine pregătiţi este continuă şi observăm că şi anunţurile de pe platformă includ tot mai multe cerinţe. Pentru rolul de coordonator de şcoală este nevoie de implicare în acţiunile de comunicare şi marketing, dar şi de experienţă în recrutarea trainerilor şi personalului. Salariul este cuprins între 600 - 800 euro net”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs .

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: abonament de transport, tichete de masă, prime de crăciun, traininguri şi cursuri.

În prezent, 61 de posturi vacante pentru poziţia de coordonator de şcoală sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Suceava.