Antreprenori locali. Cristian Găvan, MAM Bricolaj: Scumpirile au schimbat planurile consumatorilor, care au început să fie mai atenţi la buget

Autor: Alina-Elena Vasiliu 06.02.2023

MAM Bricolaj, care este listată la Bursa de Valori Bucureşti, a încheiat primele nouă luni din 2022 cu afaceri de 41,5 milioane de lei, în creştere cu 8,21% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior Compania numără în jur de 120 de angajaţi.

Cristian Găvan, antreprenorul care deţine MAM Bricolaj, businessul cu materiale de con­struc­ţii din Bucu­reşti, ia în cal­cul un im­pact puternic pe care industria construcţiilor îl va resimţi în 2023 ca urmare a condiţiilor economice locale şi internaţionale.

„Având în vedere situaţia inter­naţională dominată de război, dar şi inflaţia accelerată, coroborată cu criza energetică şi creşterile de preţuri, cre­dem că piaţa de construcţii, mai ales cea de construcţii noi, va fi afec­tată semnificativ. Estimăm că segmentul de piaţă pe care activăm noi, cel legat de amenajări interioare, accesorii mo­bilier, finisaje şi renovări, va fi afectat mai puţin şi ne vom putea menţine ritmul de creştere“, spune Cristian Găvan.