Interviu ZF. Bogdan Gabor, country manager, Lugera: Retenţia şi atragerea de talente vor rămâne o prioritate pentru liderii companiilor în 2023, deşi se vede o încetinire economică

Autor: Ramona Cornea 11.02.2023

„Pandemia a pregătit cumva terenul: am învăţat să fim mai independenţi si mai cumpătaţi. Încă de anul trecut am putut observa o încetinire economică şi ne aşteptăm ca multe organizaţii să lucreze anul acesta cu bugete mai mici şi să reducă orice cheltuieli neesenţiale.”

Anul acesta, liderii companiilor vor continua să aibă ca prioritate atragerea şi retenţia talentelor, deşi de la sfârşitul anului trecut se observă o încetinire a economiei locale, spune Bogdan Gabor, country manager al companiei de recrutare Lugera & Makler România.

„Pandemia a pregătit cumva terenul: am învăţat să fim mai independenţi si mai cumpătaţi. Încă de anul trecut am putut observa o încetinire economică şi ne aşteptăm ca multe organizaţii să lucreze anul acesta cu bugete mai mici şi să reducă orice cheltuieli neesenţiale. În ciuda acestui fapt, retenţia şi atragerea de talente vor rămâne o prioritate”, a spus el pentru ZF.