Avocaţii de la Filip & Company au asistat Mozaik Investments în achiziţia unui pachet minoritar de acţiuni în cadrul Untold Universe

Autor: Cristina Bellu 07.02.2023

Casa de avocatură Filip & Company a asistat fondul de investiţii Mozaik Investments, lansat în 2019, prin parteneriatul dintre fondatorul SuperBet, Sacha Dragic şi un fost bancher M&A, Vlad Buşilă, în procesul de achiziţie a unei participaţii minoritare în societatea care operează grupul Untold, cel mai mare jucător de pe piaţa de entertainment din estul Europei.

“Este o investiţie frumoasă, într-un business dezvoltat 100% local şi un brand românesc apreciat la nivel global. Aşteptăm cu interes ca UNTOLD să continue să crească în noua formulă şi să ajungă una dintre poveştile antreprenoriale de referinţă pentru ţara noastră.”, spune Alexandru Bîrsan, partener şi coordonator al departamentului de Fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital al Filip & Company.

Echipa implicată în această tranzacţie a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (partener) şi le-a inclus pe Andreea Bănică (senior associate), Rebecca Marina (senior associate) şi Smaranda Văcaru (senior associate).

Alături de festivalul Untold organizat pentru prima dată acum opt ani la Cluj-Napoca şi festivalul Neversea, organizat la malul mării, grupul Untold se ocupă şi de festivalul de iarnă Massif din Poiana Braşov şi de târgul de Crăciun West Side Christmas Market, inaugurat anul trecut în Bucureşti, în Parcul Drumul Taberei.

Pe lângă principalele direcţii de business canalizate în organizarea de festivaluri, Untold Universe deţine în grup şi alte companii care furnizează servicii în sfera entertainmentului, precum agenţia de sponsorship The Sponsorship Agency, agenţia de comunicare Magic Maker Communication şi casa de producţie Magic Maker Media House.