Brokerul Investimental mai are un singur pas până la lansare după ce a fost admis ca participant la sistemul de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti

Autor: Tibi Oprea 08.02.2023

Investimental, companie de brokeraj susţinută de omul de afaceri Sacha Dragic, fondatorul Superbet, prin intermediul vehiculului său de investiţii D Craig Holding şi condusă de Mihaela Bîciu, fost CEO al TradeVille, din poziţia de CEO, a fost admisă marţi ca participant la sistemul de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti.

„Mulţumim Autoritatea de Supraveghere Financiară, Bulboacă & Asociaţii SPARL, Bursa de Valori Bucuresti (BVB), Depozitarul Central şi Fondului de Compensare a Investitorilor, pentru sprijinul acordat şi încrederea în primul broker nou la BVB din ultimii 14 ani. Mai avem un singur pas până la lansare: o ultimă rundă de testare în mediu real, în care vom prelua şi executa ordine de piaţă”, este mesajul postat de broker pe LinkedIn. Pe 7 decembrie, Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat solicitarea companiei de brokeraj de autorizare în calitate de societate de investiţii financiare. Investimental a fost autorizată de ASF pentru toate tipurile de tranzacţii financiare.