Mădălina Teodorescu, cu experienţă de aproape trei decenii în bankingul românesc, devine director general adjunct retail la BRD

Autor: Claudia Medrega 08.02.2023

Ultima poziţie ocupată de Mădălina Teodorescu a fost cea de vicepreşedinte coordonator al activităţilor retail, IMM şi corporate în cadrul First Bank La BRD ea îl va înlocui pe Radu Topliceanu, care a decis, la sfârşitul anului trecut, să accepte o altă provocare profesională în afara ţării.

Mădălina Teodorescu a fost numită de Consiliul de Administraţie al BRD în funcţia de director general adjunct retail la banca românească cu capital francez începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naţionale a României. Ea îl va înlocui la BRD pe Radu Topliceanu, care a decis, la sfârşitul anului trecut, să accepte o altă provocare profesională în afara ţării.

Mădălina Teodorescu are 28 de ani de experienţă în sistemul bancar românesc şi a ocupat, de-a lungul carierei, poziţii de coordonare în toate ariile relevante ale businessului de retail.

După plecarea de la BRD, Radu Topliceanu a fost numit Executive Vice President, Head of Neo and Personal Banking la Mashreq Bank, Dubai.