Interviu. Bogdan Pîrvu, CEO Sarcom, producător de vopsele: Secţiile de producţie pe care le avem în Vâlcea permit scalarea. Avem oportunităţi de extindere în zonă

Autor: Alina-Elena Vasiliu 17.02.2023

Sarcom se află în expansiune agresivă pe zona de retail tradiţional şi este de asemenea prezentă în reţelele de do-it-yourself Dedeman şi Leroy Merlin „Fiecare factură era mai mare decât cea precedentă, la fiecare achiziţie. Apoi au intervenit efectele războiului. În a doua parte a anului au început şi facturile la energie în creştere. Per total, am înregistrat creşteri ale vânzărilor faţă de anul precedent şi 2022 a fost un an bun“, spune CEO-ul Bogdan Pîrvu.

Producătorul de lacuri şi vopsele Sarcom, din portofoliul hol­dingului ROCA Industry, vrea să-şi extindă capacitatea de pro­ducţie şi de depozitare, precum şi numărul de angajaţi, si­multan cu extinderea pre­zen­ţei în reţeaua naţională de distribuitori ai produ­selor pe care le fabrică.

„Anul trecut ne-am extins cu un depozit pe fosta platformă Oltchim, care e foarte aproape de fabrica Sarcom din Mihăeşti, judeţul Vâlcea. Nevoile de depozitare sunt mai mari pentru nivelul de vânzare pe care ni l-am setat pentru 2023. În continuare vrem să ne extindem atât capacitatea de depozitare, cât şi pe cea de producţie“, spune Bogdan Pîrvu, cel care a preluat, în mai 2022, funcţia de CEO al companiei, în locul Laurenţei Crudu.